Vállalati kultúránk

„Élhetőbb jövőt teremtünk Betegeinknek. A Világon mindenhol. Minden nap.”

A Fresenius Medical Care-nél mindenki egy cél érdekében dolgozik. 

A NephroCare a Fresenius Medical Care szolgáltatói üzletága. Több mint 40 országban nyújtunk szolgáltatásokat dialízisközpontokban Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Latin-Amerikában. A több mint 1.000 NephroCare központban dolgozó 31.000-nél is több munkatársunk közel 100.000 embert kezel, évente mintegy 16 millió kezelést elvégezve. 

Szeretnénk

a lehető legmagasabb színvonalú ellátást nyújtani, hogy minden egyes Betegünk közérzetén javítsunk, és ezzel követendő példát állítsunk fel a vesebetegek ellátásában. 

Itt az ideje, hogy a megelőzésre összpontosítsunk. 

Mi vagyunk

a régiónk egyik vezető dialízis-szolgáltatója. Az ellátást egy integrált rendszerben nyújtjuk, annak érdekében, hogy folyamatosan értéket teremtsünk Betegeink, alkalmazottaink és az egészségügyi rendszerekben működő partnereink számára. Tudjon meg többet rólunk és a NephroCare értékrendről.

Odafigyelünk

Betegeinkre a klinikai környezetben, mert nemcsak az alkalmazott technológiát és az egészségügyi szakértelmet tartjuk alapvetően fontosnak. Szakembereink emberi és érzelmi kapcsolatot is kialakítanak a Betegekkel, ami nagyon fontos a Betegek együttműködése és jó közérzete szempontjából. Legfontosabb értékünk munkatársainkban rejlik, ezért minden esetben a lehető legjobb és legbiztonságosabb munkakörnyezetet teremtjük meg számukra. Munkavállalói felmérési programunkkal folyamatosan értékeljük a munkahelyi légkört és a munkavállalók hozzáállását, és adott esetben megtesszük a szükséges intézkedéseket.  

A NephroCare egy nemzetközi lehetőség 

Nemzetközi hálózatunkban megosztjuk egymással tudásunkat, tapasztalatainkat és a mintaértékű megoldásokat. A NephroCare központokban dolgozó kollégáink képzésben részesülnek, és az egész hálózatra egységesen érvényes előírások és eljárások alapján dolgoznak. Egyes országokban hiány van klinikai szakemberekből. Kollégáinknak lehetőségük van arra, hogy különböző országokban keressenek állást és kezdjék meg karrierjüket, anélkül, hogy le kellene mondaniuk a magas színvonalú vesebeteg-ellátás bevett gyakorlatáról. 

Mindennapi munkánk során közös értékeink alapján törekszünk a céljaink elérésére.

Együttműködő

Csapatban dolgozunk. Egyesítjük erőinket, hogy többet érhessünk el, mint amire egyénileg lehetőségünk lenne. Együtt dolgozunk közös céljainkért, melyeket egy egységes vállalatként igyekszünk elérni. Nyíltan kommunikálunk. 

Slavojka Devic, Bosznia-Hercegovina: 

A dialízis területén eltöltött 30 év után Slavojka még mindig a kezdeti lelkesedéssel és elhivatottsággal végzi munkáját, és azzal a késztetéssel, hogy segítse kollégáit, és átadja nekik a tudását. Slavojka nagyon jó hallgatóság. Nemcsak meghallgatja az embereket, hanem valóban odafigyel arra, amit mondanak neki. Mindig nyugodt és megfontolt, és mindig talál időt arra, hogy másoknak segítsen. Tanácsai nemcsak az új munkatársak, hanem a Betegek számára is hasznosak. Soha nem fordult elő vele, hogy ne a tőle telhető legjobbat nyújtotta volna. 

Željka Fučkar, Horvátország: 

Željka jelölését egy kollégája írta, akivel első napján találkozott. 14 évvel később ez a kolléga ezekkel a szívből jövő szavakkal jellemzi őt: „Željka vicceivel derűt visz a csapatba, motiválja a többi kollégát, ugyanakkor profi és elkötelezett a munkája iránt. Ha szükséges, megragadja a kezdeményezést. Soha nem hagyja félbe a dolgokat.” 

Rami Fuerverker, Izrael: 

Ramit úgy ismerik a kollégái, mint aki mindig kész segíteni és támogatni másokat. Nagyszerű csapatjátékos, teljes mértékben elkötelezett a magas színvonalú ellátás iránt, ügyesen koordinálja a több szerepkört ellátó csapatokat és a Betegeket. Különös figyelmet fordít a minőségre és a biztonságra, és hosszú évek óta következetes és nagyszerű támogatást nyújt. Mosolyogva fogadja a Betegeket, valamint mindig nagyon figyelmes és segítőkész az irányukban. 

Proaktív

Elvégezzük a feladatokat. Felismerjük a lehetőségeket ott, ahol mások nem, és szabadon gondolkodva meg merjük kérdőjelezni a megszokásokat. Megragadjuk a kezdeményezést, hogy a munkánk révén hatást gyakoroljunk. Kérdéseket teszünk fel, hogy világosan megértsük, mi a teendő, és felelősséget vállalunk a tevékenységünkért. 

Lúcia Pedro, Portugália:  

Lúcia bátran tesz fejlesztési javaslatokat a klinikán, például a Betegek beosztására a dialízis kezelőben, annak érdekében, hogy mindannyian elégedettek legyenek a fel- és lecsatlakozási időpontokkal. A „myCompanion” alkalmazás a portugáliai megjelenése óta folyamatosan motiválja a betegeket az alkalmazás telepítésére és teljes körű használatára. Arra is szán időt, hogy egyenként konzultáljon a betegekkel az alkalmazás használatával kapcsolatban. 

Carlo Elemento, Olaszország:  

Carlo 24 éve dialízis ápoló. Mindig lelkes és proaktív volt a gondozás során. A Covid-19 világjárvány kezdetekor, amikor sokan pánikba estek a növekvő esetszámok miatt, ő volt az első ápoló, aki önkéntesként csatlakozott az olaszországi COVID-19 NephroCare csapathoz. 

Weronika Tomków, Lengyelország: 

Weronika nagy elkötelezettséggel ajánlja a Betegeknek, hogy kezelésük során elkezdjék használni az újdonságnak számító „myCompanion” alkalmazást. Minden Betegnek személyes mutatja be az alkalmazást, és tájékoztatja őket annak a használatáról és előnyeiről. Nagy érdeklődés mutatkozott az alkalmazás iránt, és a regisztrált felhasználók száma jelentősen megnőtt. 

Megbízható

Azt tesszük, amit mondunk. A Betegeket és a partnereket helyezzük előtérbe, és következetesen magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk. Őszintén és becsületesen járunk el, soha nem veszélyeztetjük a biztonságot, a minőséget vagy a Betegek egészségét. Tiszteletet adunk és példát mutatunk. Megbízható társai vagyunk Betegeinknek, partnereinknek és kollégáinknak. 

Dusica Sladoje, Bosznia-Hercegovina:  

Dusica rendkívül megbízható, és minden feladatot pontosan és időben elvégez. Annak ellenére, hogy egyedülálló anya, mindig ő ér be elsőként dolgozni. A 2014-es nagy árvíz idején éppen a központunk mellett ment el, amikor meglátta, hogy a munkások készülékeket és berendezéseket mentenek. Késő éjszakába nyúlóan ott maradt segíteni. Másnap az egész várost elöntötte a víz, és Dusicát is csónakkal mentették ki. Mindenki tudja, hogy számíthat rá. 

Gulnara Balgabekovna Igisinova, Kazahsztán:  

Gulnara legjobb tulajdonságai közé tartozik a megbízhatósága, felelősségtudata és pontossága. Gyorsan tanul és sikeresen alkalmazza az új egységes eljárásokat. Az új alkalmazottak képzésében segédkezik. Pontosságáról és összeszedettségéről ismert. Mindenkivel szeretetteljesen viselkedik, mindig kedves szavakkal és tettekkel támogatja a Betegeket. 

Elizabeth Revach, Izrael:  

A klinikán betöltött vezető szerepe mellett Elizabeth klinikai oktatóként számos izraeli ápolót képzett ki az általunk nyújtott ellátási minőségre. A személyzet számít rá, és teljesen megbízik benne. A klinikán magas színvonalat biztosít a Kt/V szempontjából. Nagyon fontos számára, hogy jó eredményeket érjen el, ezért különösen odafigyel arra, hogy az alapvető teljesítménymutatókat (KPI) a személyzet jól teljesítse, és a betegek számára megfelelő kezelést biztosítsanak. Kollégái csodálatos személyiségnek és megbízható embernek jellemzik. 

Kiváló 

Túlteljesítjük az elvárásokat. Eredményorientáltak vagyunk és a legjobb gyakorlatokat alkalmazzuk. Folyamatosan törekszünk a minőségre és a fejlődésre, hogy vállalkozásunk sikeres jövőjét biztosítsuk. Ötleteket nyújtunk a fejlesztésekhez és az innovációhoz. 

Maha Khaled, Izrael:  

Maha fiatal ápolónő, és kollégái már most példaképként tekintenek rá. Kollégái kikérik az útmutatását, és mindig nagyra értékelik a türelmét és támogatását. Folyamatosan dolgozik a személyes fejlődésén, és soha nem hagyja abba a tanulást és a szakosodást. Aktívan részt vesz a NephroCare irányelvek átültetésében, és magas mércét állít a csapat többi tagja számára. Maha nagy meggyőződéssel segíti a Betegeket a transzplantáció felé vezető úton. Különös figyelmet fordít arra, hogy a Betegek pontosan szerepeljenek a listán és időben megjelenjenek a kezelésre. 

Yeliz Aydin, Törökország: 

2020. január 24-én Yeliz éppen végzett a műszakjával, amikor a központot földrengés érte. Ekkor egy Beteg még dialízisen volt. Ott maradt vele a kezelőben, hogy segítséget nyújtson a számára. Azonnal megindította a dialízis befejezését, és akkor hagyta el a Beteggel együtt a klinikát, amikor az már biztonságosan távozhatott.  

Simona Dascula, Románia: 

Simona a szakértelme és a Betegek irányában tanúsított megértése alapján példaképként szolgál a kollégái számára. Pontosan alkalmazza a technikákat, és nagy empátiával és tisztelettel gondoskodik a Betegekről. Folyamatosan fejleszti képességeit, természetes számára a magas színvonalú ellátás, mert az emberi életet mindennél értékesebb kincsnek tartja. 

Kapcsolódó tartalom

A Fresenius egy globális egészségügyi vállalatcsoport, amely dialízis kezelésekhez, kórházaknak és a betegellátáshoz kínál különböző termékeket és szolgáltatásokat.

A következő oldalakon személyes beszámolókat talál a NephroCare munkatársak tapasztalatairól.