NephroCare Akadémia

Oktatás a NephroCare klinikai személyzete számára

A NephroCare Akadémiát az orvosok, ápolók, klinikai vezetők és nem klinikai személyzet széles körű tanulási módszerekkel és témákkal történő támogatására hozták létre, biztosítandó, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsák a munkájuk során.

A kurzusok elvégzéséhez és a kreditek megszerszéséhez szükséges besorolást a NephroCare személyzete esetében a felelős képzési vezető végzi.

A NephroCare akkreditált orvosképzést kínál

„A vérnyomás (BP) beállítása krónikus vesebetegségben (CKD) szenvedő betegeknél” az első olyan képzés, amely Brüsszelben megkapta a UEMS (European Union of Medical Specialists, Európai Szakorvosok Szövetsége) az orvosok folyamatos továbbképzésével foglalkozó szervezete (European Accreditation Council for Continuing Medical Education Institution, EACCME) akkreditációját. Az e-learning kurzus összes moduljának elvégzése NephroCare orvosok számára 7 továbbképzési (CME) kreditpont megszerzését teszi lehetővé.

A kurzus a NephroCare Akadémia része, amely a NephroCare klinikai munkatársai számára készült átfogó oktatási program.

Az orvosképzés mint fontos eszköz a betegellátás optimalizálásához

Ezenkívül a NephroCare úgy véli, hogy a nemzetközi kezelési irányelvek és a NephroCare ellátásra vonatkozó magas színvonalú standardjai alapján összeállított továbbképzési program hozzájárul majd a klinikák orvosi teljesítményének további javításához. Végül ez a betegellátás további javításához vezet, amely a NephroCare központi törekvése.

Dr. Stefano Stuard, az CoE Klinikai és terápiás csoport vezetője és a kurzus fő szerzője szerint: „Ez egy nagyon fontos lépés számunkra, és nagyon örülünk, hogy ilyen módon támogathatjuk orvosainkat.”