NephroCare Academy

Oktatás a NephroCare klinikai személyzete számára

A NephroCare Akadémiát az orvosok, ápolók, klinikai vezetők és nem klinikai személyzet széles körű tanulási módszerekkel és témákkal történő támogatására hozták létre, biztosítandó, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsák a munkájuk során. 

Klinikai szakembereinket az oktatásért felelős munkatársaink regisztrálják a képzéseinkre, ahol alap- és továbbképzésben részesülnek, és megkapják a kreditjeiket. Annak érdekében, hogy a képzés illeszkedjen klinikai csapataink szakmai életébe, számos különböző területen kínálunk oktatást különféle módszerek alkalmazásával, például munkahelyi továbbképzéseket, helyszíni és virtuális tantermi képzéseket, e-learninget, mentorálást, munkasegédleteket és játékos módszereket.

A NephroCare akkreditált ápolói képzést kínál

A NephroCare Dialízis ápolói alapképzés (Fundamentals Dialysis Nursing Education) Programot az EDTNA/ERCA akkreditálta.

Az orvosképzés mint fontos eszköz a betegellátás optimalizálásához

Ezenkívül a NephroCare úgy véli, hogy a nemzetközi kezelési irányelvek és a NephroCare ellátásra vonatkozó magas színvonalú standardjai alapján összeállított továbbképzési program hozzájárul majd a klinikák orvosi teljesítményének további javításához. Végül ez a betegellátás további javításához vezet, amely a NephroCare központi törekvése.

Dr. Stefano Stuard, az CoE Klinikai és terápiás csoport vezetője és a kurzus fő szerzője szerint: „Ez egy nagyon fontos lépés számunkra, és nagyon örülünk, hogy ilyen módon támogathatjuk orvosainkat.”

A NephroCare akkreditált orvosképzést kínál

„A vérnyomás (BP) beállítása krónikus vesebetegségben (CKD) szenvedő betegeknél” az első olyan képzés, amely Brüsszelben megkapta a UEMS (European Union of Medical Specialists, Európai Szakorvosok Szövetsége) az orvosok folyamatos továbbképzésével foglalkozó szervezete (European Accreditation Council for Continuing Medical Education Institution, EACCME) akkreditációját. Az e-learning kurzus összes moduljának elvégzése NephroCare orvosok számára 7 továbbképzési (CME) kreditpont megszerzését teszi lehetővé.

Kapcsolódó tartalom

Az előnyök és a karrierlehetőségek miatt sok orvos, elsősorban nefrológus, választja, hogy a dialízis területén helyezkedik el.