Munka a NephroCare csapatban

A multidiszciplináris dializáló centrum

A dialízisközpontot az orvosi személyzetet felügyelő nefrológiára szakosodott orvosigazgató vezeti, valamint egy vezető ápoló, aki az ápolószemélyzet irányításáért felel.

Minden kezelési műszakot orvos felügyel (kivéve a korlátozott kezelési egységet (LCU)), illetve egy szakápolót rendelnek 4-6 személy dialíziskezelésére, annak függvényében, hogy a helyi szabályozások milyen szintű segítséget írnak elő. A szakápolók munkáját egészségügyi asszisztensek segítik, az adott ország előírásai szerint. A dialízisközpont méretétől és földrajzi helyétől függően adminisztratív és műszaki segítségnyújtó személyzet is lehet a helyszínen.

Nefrológusaink

az elektrolit-rendellenességek kezelésének, a sav-bázis anyagcserének, az artériás magasvérnyomásnak, az autoimmun és anyagcsere-betegségeknek a szakértői, illetve minden egyes betegünk számára személyre szóló terápiát állítanak össze.

Magasan szakképzett nefrológiai ápolóink

a lehető legjobb ellátást nyújtják Betegeink számára. Gyakran tartós kapcsolatot alakítanak ki velük és családjaikkal. Az ápolók gondoskodnak Betegeinkről, segítik kezelésüket, oktatják és támogatják őket a dialízis során. Ápolóink dolgozhatnak NephroCare dialízisközpontjainkban, kórházi akut dialízisben, vagy távolról támogathatják az otthoni dialízist végző Betegeket.

Egészségügyi asszisztenseink

közvetlenül is együttműködnek a Betegekkel és családjaikkal. Ápolóinkkal közösen támogatják Betegeinket abban, hogy hosszabb, jobb és egészségesebb életet élhessenek.

A dialíziskezelés mellett a NephroCare szakirányokon átnyúló támogatást is nyújt azoknak a dialízisben részesülő Betegeknek, akiknek pszichológus, dietetikus vagy szociális munkás jelentésére van szükségük.

A havi szakirányokon átnyúló megbeszélést (Clinic Review) az orvosigazgató szervezi és vezeti. Célja az általános eredmények elemzése és az egyes Betegek egészségi állapotának a javítása. Az ilyen megbeszélések a jobb kommunikációt szolgálják és közös légkört teremtenek, valamint koordinálják a dialízisközpontunkban nyújtott ellátást.