A NephroCare filozófiája

A NephroCare által alkalmazott megközelítés

A NephroCare-en keresztül a Fresenius Medical Care innovatív kezelési megoldásokkal támogatja az egészségügyi ellátórendszereket, továbbá fenntartható, megfizethető és magas színvonalú ellátást biztosít az egyre növekvő számú krónikus vesebeteg számára.   

Számos tanulmány igazolja, hogy a krónikus vesebetegség (CKD) megfelelő kezelése jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a dialízist jobb egészségi állapotban kezdjék meg a betegek, ezáltal pedig csökkennek a krónikus vesebetegek kezelésének költségei, és javulnak az életkilátásaik.   

A NephroCare filozófiája:

  • A Fresenius Medical Care partnereként vállalt feladatunk az, hogy a lehető legjobb életminőséget biztosítsunk a vesebetegek számára
  • A megelőzés támogatása és a krónikus vesebetegség progressziójának lassítása
  • Átfogó ellátás biztosítása a vesebetegek számára a nemzeti és nemzetközi irányelvek alapján
  • A nefrológusok, kórházak, háziorvosok, az ellátást nyújtó szolgáltatók és a betegek közötti szoros és átlátható együttműködés elősegítése
  • A krónikus vesebetegek átfogó tájékoztatása életminőségük javítása érdekében, és a NephroCare megbízható partnerként való pozícionálása ebben a folyamatban

Magasan képzett szakemberek

A NephroCare szakemberei tisztában vannak azzal, hogy a vesepótló kezelés nem csak a dialízis kezelésről és a veseátültetésről szól. Munkatársaink folyamatos képzése és oktatása közvetlen hatással van a betegellátás színvonalára.

További részletek a NephroCare magasan képzett szakembereivel kapcsolatban

A NephroCare Excellence Programja

A NephroCare elkötelezett a vesebetegek kezelése terén nyújtott kiváló minőség biztosítása iránt. Jövőképünk elkötelezett szakembereinkre, termékeinkre, terápiáinkra és fejlett technológiai megoldásainkra, valamint a folyamatos képzésre és oktatásra épül.

A NephroCare Excellence Program a különböző országokban kidolgozott minőségi standardokat és követendő gyakorlatokat foglalja össze.

Ezek a standardok alapvető jelentőségűek betegeink életminősége és munkatársaink elégedettsége szempontjából, és ahhoz is hozzájárulnak, hogy a különböző egészségügyi hatóságoknak megfizethető vesepótló kezelést biztosítsunk.

További részletek a NephroCare Excellence Programjával kapcsolatban

Sokoldalú dialízis központ

 

A dialízis központot egy nefrológus orvosigazgató és egy vezető ápoló irányítja, előbbi az orvosokért, utóbbi az ápolószemélyzetért felel. Minden műszakban jelen van egy felügyelő orvos és egy-egy szakápoló maximum 4 beteg számára nyújthat ellátást, attól függően, hogy a helyi előírások milyen szintű szolgáltatást írnak elő.. A létesítmény méretétől és helyétől függően további adminisztratív és műszaki személyzet is dolgozhat a dialízis központban.

Virtuális klinika

Kapcsolódó tartalom

Dialízis központ kereső

Ellenőrizze, hol vannak az Ön közelében Fresenius Medical Care dialízis központok