Hírek

Több munkatársunk gyermeke is új táblagépen tanulhat

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tabletpályázatot hirdetett

Az új koronavírus soha nem látott kihívások elé állítja az egészségügyi rendszer minden szereplőjét, különös tekintettel a járvány ellen frontvonalban küzdő egészségügyi szakdolgozókra. A napjainkra jellemző kihívások nem érnek véget a munkahelyünkről kilépve, a járvány ellen folytatott küzdelmet követően sokakra vár otthon a mindennapos gyakorlati feladatok megoldása is, mint például gyermekeik otthoni tanulásának vagy az óvodai csoporttal való kapcsolattartásának biztosítása.

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, valamint a Magyar Telekom, a Samsung Magyarországgal együttműködésben 1000 db Samsung Galaxy Tab 10 táblagép adományozásával segítette az egészségügyben dolgozó családok gyermekeit, hogy a lehető legjobb eredménnyel tudják befejezni a tanévet. Az adományozást pályázati úton valósították meg, több mint 3500 családtól érkezett igény, ebből 2250 volt érvényes pályázat és összesen 1000 családhoz került új táblagép. A tabletpályázat nyerteseit elektronikusan értesítették nyereményükről. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara további kezdeményezéseket folytat a további 1250 család támogatása ügyében. Bízunk benne, hogy kezdeményezésük sikereket fog elérni.

Több dolgozónk is örömmel vette át a pályázaton elnyert táblagépét.  Az átvételnél megható pillanatokat, a gyermekek semmihez sem hasonlítható örömkitörését élhették meg közösen, természetesen a szükséges védőeszközt viselve és a védőtávolságot betartva.

Valamennyi nyertesnek szívből gratulálunk!

Büszkék vagyunk kollégáinkra, hiszen Ők azok akik mindannyiunkért küzdenek, és köszönettel tartozunk az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának, a Magyar Telekomnak és a Samsung Magyarországnak, hogy munkatársaink gyermekei korszerű és kényelmes online tanulásban részesülhetnek.

A pályázat nyertesei hálózatunkból:

  • FMC Miskolc Nefrológiai Központ: Balaton Tímea, Krehlik Zsoltné, Szolnoki Ágnes, Szűcs-Csoma Ágnes
  • FMC Pécs Szatellita Dialízis Központ: Kristály Gabriella
  • FMC Péterfy I. Dialízis Központ: Bartalis Noémi
  • FMC Salgótarján Dialízis Központ: Kiss Andrea, Langstadler Sándorné Anett

Forrás:

www.MESZK.hu