Fenntarthatóság

Táblagépet tartó ápoló

A dialízises betegek száma folyamatosan nő, ami kihívást jelent az ellátásukért felelős egészségügyi rendszerek fenntarthatósága szempontjából. A kérdés az, hogyan járulhat hozzá a NephroCare az egészségügy fenntarthatóságának javításához.

Folyamatosan javítjuk kezelési eredményeinket, miközben igyekszünk hatékonyan felhasználni erőforrásainkat. Ennek érdekében a NephroCare Excellence Programját alkalmazzuk. Ez a holisztikus szemléletű rendszer teszi lehetővé számunkra a kimagasló kezelési eredmények elérését, valamint azt, hogy ezt a színvonalat következetesen és egységesen biztosítani tudjuk.

Továbbá mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfelelő kezelést nyújtsunk a betegek számára, melynek során a legmodernebb technológiát és terápiákat alkalmazzuk, de hangsúlyt fektetünk a betegekkel folytatott kommunikációra és szükségleteik feltérképezésére is, többek között annak érdekében, hogy minél nagyobb mértékben alkalmasak legyenek szervátültetésre.

Tisztában vagyunk társadalmi felelősségünkkel a betegeinkkel, munkatársainkkal, valamint az érdekelt felekkel és a társadalommal szemben. 

  • Munkatársaink számára igyekszünk együttműködésre épülő munkakörnyezetet biztosítani, igyekszünk bevonni őket a szervezeti és a munkához kapcsolódó döntési folyamatokba, és lehetővé tesszük számukra a folyamatos szakmai és szociális fejlődést.
  • Továbbá dolgozunk azon, hogy megfelelő kezelést nyújtsunk az egyes betegek számára, melynek során a legjobb terápiák érdekében a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, miközben fordítunk időt arra is, hogy meghallgassuk a betegeket, megértsük igényeiket, és azt tegyük, ami a számukra a legjobb - azaz mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél nagyobb mértékben alkalmasak legyenek szervátültetésre.

Minden NephroCare dialízisközpontban környezettudatos módon igyekszünk csökkenteni a dialízis környezeti hatásait. 2009 óta nagymértékben csökkentettük az általunk termelt hulladék mennyiségét, valamint NephroCare központjaink vízfogyasztását.

Amennyiben további információt szeretne megtudni vállalatunk felelősségvállalásáról, kérjük kattintson ide.

Kapcsolódó tartalom

Teljesíteni a Fresenius Medical Care vállalását, hogy a vesebetegek számára élhetőbb jövőt teremtsen