Elkötelezettség

Physician and patient looking at tablet
A NephroCare elkötelezettségünk

A dialíziskezelés jelentős hatással van a betegek életminőségére. Ezért egyik célunk az, hogy támogassuk a betegeket egészségük javításában, hogy folytathassák azt, ami számukra a legfontosabb. Nagy, nemzetközi dialíziskezelés-szolgáltatóhálózatként különböző országokban nyújtunk dialíziskezeléseket.

A NephroCare vállalja, hogy:

  • Teljesíti a Fresenius Medical Care vállalását, hogy élhetőbb jövőt teremtsen a vesebetegek számára
  • Támogatja a megelőzést és lelassítja a CKD progressziót
  • Nemzeti és nemzetközi iránymutatásokon alapuló, kiterjesztett vesebeteg-ellátást nyújt
  • Előmozdítja a nefrológusok, a kórházak, a háziorvosok, az egészségügyi szolgáltatók és a betegek közötti szoros, átlátható együttműködést
  • Jobb jövőhöz segíti a krónikus vesebetegségben szenvedő betegeket, ami a NephroCare-t az egészségügy valamennyi érdekeltje számára megbízható partnerré teszi.

A NephroCare Értékrend a standardizált folyamatok, valamint a holisztikus és teljes mértékben összefüggő veseápolási rendszerek helyi igényeinek megfelelő kiegyensúlyozására szolgáló megoldás, amely teljes hálózatunkban lehetővé teszi, hogy az egyes betegek a számukra legmegfelelőbb megközelítést válasszák.

A betegek bevonása

A betegek felelős helyzetbe hozása pozitív hatással van érzelmi és fizikai jólétükre, következésképpen viselkedésükre, elégedettségükre és a kezelés megfelelőségére.

Folyamatosan kapcsolatban vagyunk betegeinkkel, hogy megértsük mi azt, ami számukra fontos, valamint, hogy támogatást nyújtsunk egészségügyi kérdésekben:

• A dialízis bemutatása
• Táplálkozási képzés
• A fisztula ápolása
• Maradjon aktív
• Nyaralás alatti dialízis szervezése

További tájékoztatást a Betegeinknek részben talál.

Klinikai infrastruktúra

A legfontosabb, hogy munkafolyamat-orientált környezetben a standardizált kezelés biztosítása érdekében testreszabott létesítmény-elrendezéssel és minőségi dialízálófolyadékokkal a lehető legjobb klinikai útvonalakat tervezzük meg.

Klinikai infrastruktúránk kialakítása során arra törekszünk, hogy elősegítsük a megfelelő higiéniát, a biztonságot és optimális betegfelügyeletet valósítsunk meg.

Terápiák, termékek és gyógyszerek

A NephroCare segítségével optimális terápiás keveréket tudunk biztosítani - központban, otthon, kórházakban -, amely a betegpopulációnknak és az egészségügyi rendszerek igényeinek megfelel.

Testreszabott terápiákhoz betegeink a Fresenius Medical Care termékekkel és a magas színvonalú gyógyszerkészítményekkel kapcsolatos beteg-specifikus terápiás előírásokkal kapcsolatos tapasztalataink előnyeit használhatják ki.

Élvezheti innovatív termékeinket és technológiáinkat - az Ön jó közérzete és biztonsága mindig a legfontosabb prioritás.

Orvosok, ápolók, specialisták

A rendkívül motivált, képzett és tapasztalattal rendelkező orvosok, ápolók és szakemberek kulcsszerepet játszanak a vesebeteg-kezelésünkben.

Klinikai körülmények között nem csupán a technológia és az orvosi szakértelem nélkülözhetetlen. Szakembereink emberi és érzelmi kapcsolatot is kialakítanak betegeinkkel.

Olvassa el a kezelési lehetőségekről szóló tájékoztatót.

Minőségirányítás

A minőségi követelmények strukturált folyamatainkba való megfelelő integrációjához szükséges.

Minőségirányítási rendszerünk alapvető elemei a vállalati irányelvek, amelyek meghatározzák a NephroCare szervezet folyamatainak fő követelményeit, pl. a higiénia és a fertőzésmegelőzés szabályait, a megfelelő dialíziskezelésre, a vízre, illetve a hemodialízishez és a kapcsolódó terápiákhoz szükséges koncentrátumra és a dialízálófolyadékra vonatkozó előírásokat.

Klinikai és működési teljesítmény

A fenntartható és értékalapú egészségügyi ellátás biztosítása érdekében multidiszciplináris központjainak különféle szakterületen dolgozó szakemberekből álló csapata együtt, közösen irányítja dialízisközpontjainkat.

Szakembereinket ellenőrző eszközök támogatják teljesítménycéljaik elérésében. Ez útmutatásként szolgál a folyamatos fejlesztéshez.

Klinikai információs rendszer

Adatok nélkül nincs fejlődés. Az EuCliD®, a NephroCare szabadalmaztatott klinikaimenedzsment-rendszere átfogó információkat nyújt minden dialíziskezelésről és betegről, lehetővé téve, hogy a NephroCare központok orvosi személyzete az egyes betegek kezelésének javítása érdekében a megfelelő döntéseket hozza meg.

A rendszer az eljárásokat adatgyűjtési folyamatokba integrálva könnyíti meg a klinikai személyzet napi munkáját.

A dialízisgépekkel közvetlenül összekapcsolt ellenőrző rendszer betáplálja a beteg adatait és a dialíziskezelés orvosi paramétereit az adatkezelő rendszerbe, amely az adatok teljességét és megbízhatóságát is ellenőrzi.

Fontos:

Az összes adat az adatvédelmi előírások szigorú betartása mellett kerül gyűjtésre, valamint az egyes betegek azonosításának megakadályozása érdekében anonim módon kerül tárolásra.

Kapcsolódó tartalom

A Fresenius Medical Care a fenntartható jövő érdekében folyamatosan dolgozik innovatív koncepciók kifejlesztésén.