Egyéb szolgáltatások

Az egészségügyi ellátáson túl igyekszünk többet nyújtani. Betegeink hosszú órákat töltenek el nálunk hetente háromszor, szinte a második otthonuk vagyunk.

A kezelés alatt szendvicset és vizet biztosítunk, hiszen 4 óra igen hosszú.

“Szórakoztató” programot nyújt félévente megjelenő saját újságunk a Nephrocare for me és a Fresenius Krónika, a vesebeteg szervezetek újságai és a televízió.

A Vesebeteg szervezetek nem csak újságot bíztosítanak, hanem teljes körű segítséget és programokat biztosítanak a vesebetegeknek.

Szociális segítségnyújtás

Segítünk Önnek!

Sajnálatos módon a Fresenius Medical Care magyarországi hálózatában nem dolgoznak szociális munkások, azonban betegeinknek nagy szüksége van ilyen jellegű segítségre. Minden dialízis központunkban dolgozik olyan elhivatott ápoló, akihez fordulhat és aki rendelkezik pszichoszociális képzéssel.

Érdeklődjön dialízis központjában a felelős ápoló személyéről, aki segít Önnek szociális kérései megoldásában.

Kezelés alatti időtöltés

Olvassunk, nézzünk TV-t, vagy akár internetezzünk

A kezelőhelységekben TV készülékeket helyeztünk el, hogy a dialízis hosszú órái alatt betegeink nézhessék kedvenc műsoraikat. Minden betegnek saját fejhallgatója van, ahol be tudja álítani a kívánt hangerőt.

Lehetőség van saját laptop és wifi használatára is. A betegek egy része internetezik, könyvet olvas, vagy éppen a Fresenius Medical Care aktuális újságát böngészi, vagy éppen pihenésre használja ezt az időt és alszik.