PD-betegek

Világtérkép
PD-betegek utazása

A peritoneális dialízis kezelésben részt vevő betegeknek sem kell lemondaniuk az utazásról. Gondoskodunk róla, hogy Önnek többé ne kelljen a nyaralás közbeni dialízis kezelése miatt aggódnia. Megbízható csapatunk segít abban, hogy Ön utazása alatt is folytathassa peritoneális dialízis kezelését. Megfelelő előkészületek esetén számos úti cél közül választhat.

A legfontosabb az, hogy utazása előkészítésének első lépéseként konzultáljon PD-szakápolójával, ő segít megszervezni kezelését a nyaralás idejére, tanácsot ad a lehetőségekkel és az úti célokkal kapcsolatban, és ellenőrzi, hogy biztosítani tudjuk-e Önnek a megfelelő kezelést abban az országban, ahová utazni szeretne.

Bárhová is utazik, nagyon fontos, hogy megtegye a szükséges előkészületeket. Ön dialízis kezelésben részesülő beteg, ezért utazása a szokásosnál több előkészületet igényel. Mi azonban segítünk abban, hogy ez ne jelentsen problémát, és Ön szabadon élvezhesse üdülését anélkül, hogy aggódnia kellene dialízis kezelése miatt.

Már jóval utazása előtt egyeztetnie kell a NephroCare munkatársaival annak érdekében, hogy a kezeléséhez szükséges anyagok időben megérkezzenek oda, ahová Ön utazik.

Egyes országok korlátozásokat alkalmaznak azzal kapcsolatban, hogy milyen PD-oldatok vihetők be az országba, ezért szükség lehet bizonyos dokumentumok és engedélyek beszerzésére. Ezeket a teendőket elintézi a Nephrocare csapata.

APD mellett hosszabbító kábelt és hosszú leeresztő csövet is vigyen magával. Előfordulhat, hogy az elektromos csatlakozó vagy a lefolyó messze van az ágyától.

Kapcsolódjon ki!

  • Amint megtalálta nyaralása úticélját, beszéljen Holiday Dialízis csapatunkkal, akik vakációja során a kezelését koordinálni fogják.
  • Mihamarabb vegye fel a kapcsolatot a Holiday Dialízis csapattal, hogy biztosan mindent el tudjanak intézni a nyaralás kezdetéig.
  • Az oldatok, szerelékek és tartozékok szállításának szervezésében is számíthat a NephroCare csapatra, akik bármely speciális dokumentáció elintézésében is segítenek.
  • Vigye magával a szükséges eszközöket és gyógyszereket. Gondoljon arra az esetre is, ha elhúzódna az utazás, ezért inkább a szükséges mennyiségnél többet vigyen magával mindenből.
  • Jegyezze fel az úticéljához legközelebb eső Fresenius Medical Care központ nevét, címét és telefonszámát. A NephroCare csapat ennek megtalálásában is készséggel áll rendelkezésére.
  • Lazítson – biztos lehet abban, hogy jó kezekben van!

Betegek történetei