A Holiday Dialízis szervezéséhez szükséges dokumentumok

Miközben Ön élvezheti az utazás és a nyaralás adta lehetőségeket a Holiday Dialízis lehetővé teszi, hogy kezelés céljából meglátogathasson különböző NephroCare Dialízis Központokat. Ha igényli a segítségünket a szervezéssel kapcsolatban, a Holiday Dialízis Koordinálási Központoknak három Ön által kitöltött és aláírt formanyomtatványra van szükségük annak érdekében, hogy a szervezői szolgáltatás zökkenőmentes és sikeres legyen. 

A „Betegtájékoztatási, adat és beleegyezési formanyomtatvány” az Ön személyes adatainak feldolgozását és tárolását definiálja, mivel a  Fresenius Medical Care kiemelkedő fontosságot tulajdonít a személyes adatok kezeléséről szóló jogszabályok betartásának.

A Holiday Dialízis kezelések koordinálásának feltételei és kikötései” tartalmazza a Holiday Dialízis Koordinálási Központjaink szolgáltatási kötelezettségeit, illetve a felek kölcsönös kötelezettségeit a koordinálási folyamat során. 

A legfontosabb kezelési és kórelőzmény információk összefoglalását a Holiday dialízis igény formanyomtatványban kell megadnia. A formanyomtatvány kitöltésben kérem, mindig kérje nefrológusa segítségét.

Ahhoz, hogy elkezdhessük az utazás szervezését, szükségünk van az  Ön által aláírt „Betegtájékoztatási, adat és beleegyezési formanyomtatványra” valamint „A Holiday Dialízis kezelések koordinálásának feltételei és kikötései ” formanyomtatványra. A „Koordinációs Központok jegyzéke” tartalmazza az összes Holiday Dialízis Koordinációs Központ elérhetőségét, így Ön közvetlenül is ellenőrizni tudja, hogy a birtokukban lévő adatokat a központok hol és hogyan tárolják.

A  Holiday  Dialízis Koordinálási Központ munkájának támogatása érdekében szükségünk van arra hogy a központ, ahol a beteg folyamatos kezelésben részesül, elküldje  beteg egészségügyi adatait valamit kórtörténetét ezek után a  koordinátor eljuttatja a Centrumhoz, ahol a Holiday Dilaízis során kezelni fogják.

A Holiday dialízis-kezelések koordinálásának feltételei és kikötéseipdf (166 KB)
Üdülés alatt elvégzendő dialízis koordináció - adatvédelmi betegtájékoztató és beleegyezéspdf (218 KB)
Holiday dialízis koordinálási igény - Coordination Request Formpdf (937 KB)
Coordination of Holiday Dialysis Treatments - General Terms and Conditionspdf (151 KB)
Holiday Dialysis Coordination - Patient Privacy Notice and Consentpdf (145 KB)