Dialízis nyaralás közben

Argentino, Čeština, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Magyar, Polski, Português, Românesc, Schweiz, Slovenščina, Slovenský, South Africa, Svéd, Türkçe, Русский, United Kingdom, српски, עברית

Az, hogy hetente háromszor kell részt vennie dialízis kezelésen, nem jelenti azt, hogy többé nem utazhat külföldre. „Holiday dialízis” szolgáltatásunk elősegíti, hogy Ön üdülése ideje alatt lehetőség szerint valamelyik közeli dialízis központban kapjon kezelést, ezáltal biztosítva Önnek az utazás szabadságát.

A Fresenius Medical Care számos dialízis központot működtet a világ különböző részein, amelyek mind az Ön rendelkezésére állnak. Akár külföldön, akár belföldön szeretne kikapcsolódni, nem kell lemondania az aktív életről és arról, hogy új helyekre látogasson el, vagy egyszerűen élvezze a pihenést!

A NephroCare hálózat dialízis központjai hasonló felszereltséget és azonos szolgáltatási minőséget kínálnak a betegeknek. A Fresenius Medical Care központjai lehetővé teszik az Ön számára, hogy távolléte alatt is ugyanazt a NephroCare szolgáltatási minőséget kapja, mint otthon.