Dialízis nyaralás közben

Az, hogy hetente háromszor kell részt vennie dialízis kezelésen, nem jelenti azt, hogy többé nem utazhat külföldre. „Holiday dialízis” szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy Ön üdülése ideje alatt valamelyik közeli dialízis központban kapjon kezelést, ezáltal biztosítva Önnek az utazás szabadságát.

A Fresenius Medical Care számos dialízis központot működtet a világ különböző részein, amelyek mind az Ön rendelkezésére állnak. Akár külföldön, akár belföldön szeretne kikapcsolódni, nem kell lemondania az aktív életről és arról, hogy új helyekre látogasson el, vagy egyszerűen élvezze a pihenést!

A NephroCare hálózat dialízis központjai hasonló felszereltséget és azonos szolgáltatási minőséget kínálnak a betegeknek. A Fresenius Medical Care központjai lehetővé teszik az Ön számára, hogy távolléte alatt is ugyanazt a NephroCare szolgáltatási minőséget kapja, mint otthon. Az Ön által rendszeresen látogatott NephroCare központ minden szükséges információt eljuttat az Ön kezelésével kapcsolatban annak a dialízis központnak, ahol távolléte alatt kezelésben részesül. Ön pedig mindennek köszönhetően szabadon élvezheti üdülését!

Tanulmányozza az országokról szóló részt, ahol részletes információt talál az egyes országokkal kapcsolatban, ideértve a fontosabb látnivalókat, utazási tippeket, valamint központjaink elhelyezkedését is.

Kapcsolódó tartalom

Országportrék

Az országokkal kapcsolatos részletes információk; történelem, földrajz, hagyományok, látnivalók.

Dialízis központ kereső

Ellenőrizze, hol vannak az Ön közelében Fresenius Medical Care dialízis központok