Betegek tapasztalatai

Merítsen inspirációt mások történetéből!

Napjainkban világszerte több százezer ember él krónikus vesebetegséggel. És mindegyiküknek megvan a saját története. Megkértük néhány Betegünket arra, hogy osszák meg velünk történetüket. Vannak köztük olyanok, akik hemodialízis kezelésre járnak valamelyik központunkba, mások az otthoni kezelést választották, megint mások veseátültetésen estek át. Egy dolog azonban közös bennük: mindannyian megbirkóztak az előttük tornyosuló akadályokkal, és aktív, teljes életet élnek.
 

Dialízis a NephroCare-nél

Ismerje meg, hogy mit éreztek Betegeink, amikor először megtudták, hogy dialízisre kell járniuk, és hogy milyen tapasztalataik vannak a NephroCare kezelésekkel kapcsolatban.

Szabadidős elfoglaltságok

A krónikus vesebetegség és a dialízis számos változást hoz az emberek életébe. Betegeink megosztják történeteiket arról, hogy hogyan birkóztak meg ezekkel a változásokkal, és mit tesznek életminőségük fenntartása és javítása érdekében a mindennapok során.

Utazás

Az, hogy hetente háromszor részt kell vennie a dialízis-kezelésen, nem jelenti azt, hogy többé nem utazhat külföldre. Nem kell lemondania az aktív életről és arról, hogy új helyekre látogasson el, vagy egyszerűen csak élvezze a pihenést! Ebben a részben néhány beteg történetét mutatjuk be, akik elmesélik, hogyan segített nekik a NephroCare abban, hogy gondtalanul élvezhessék az utazást.

Transzplantáció

Egy megfelelő donorvese érkezése fontos esemény azok számára, akik a transzplantációt választják. Sok tényezőnek kell egyszerre teljesülnie ahhoz, hogy a transzplantációra valóban sor kerüljön, és a várakozás néha nagyon kiábrándító tud lenn. Ha nehezen is, de végül sikerül megfelelő vesét találni, akkor a Betegnek a transzplantáció után az új vesével már nem kell rendszeres dialízis kezelésre járnia. Íme néhány figyelemre méltó történet Betegeinktől.

Kapcsolódó tartalom

Dializált betegként aktívan részt kell vennie a kezelésében. A következő oldalakon hasznos segítséget és tanácsokat talál.